SPRZĘTY GASTRONOMICZNE

PODGRZEWACZ BUFETOWY CATERINGOWY GN 1/1 - 9 LITRÓW

W cenie wynajmu paliwo do podgrzewaczy – 2 szt.

Podgrzewacz gastronomiczny na pastę lub paliwo gastronomiczne do serwowania potraw, posiada uchwyty ułatwiające przenoszenie.

• Idealny do bufetów, miejsc śniadaniowych, brunchów, cateringu, imprez plenerowych, na wesela.
• Jest łatwy do przechowywania i czyszczenia.

Zestaw zawiera:
• 2 pojemniki na pastę lub paliwo
• pojemnik GN 1/1 ze stali nierdzewnej o wysokości 65 mm
• zdejmowaną pokrywę z możliwością zawieszenia

Solidne uchwyty do przenoszenia ułatwiające podnoszenie.
Brak możliwości użycia grzałki elektrycznej.

WARNIK DO WODY 10/15 L

Urządzenie przeznaczone do szybkiego zaparzania dużej ilości wody przeznaczonej do przyrządzania kawy, herbaty lub napojów typu instant.
Warnik do wody wykonany jest z najwyższej jakości stali nierdzewnej, wypolerowanej na wysoki połysk, dzięki czemu bardzo elegancko prezentuje się w hotelach, salach konferencyjnych czy restauracjach.

Parametry
• Pojemność [l]: 10
• Materiał: Stal nierdzewna
• Wysoka jakość wykończenia połączona jest z niezawodnością wynikającą z użycia bardzo wydajnych grzałek oraz specjalnemu systemowi zabezpieczeń.
• Po obu stronach są wygodne, nienagrzewające się uchwyty do przenoszenia. Ich konstrukcja stanowi jednocześnie system TWIST-LOCK dzięki czemu możliwe jest szczelne zamknięcie pokrywki
• Na zewnątrz pojemnika znajduje się wskaźnik poziomu wody ze skalą wyrażoną w litrach.
• Zastosowany jest kranik o specjalnej konstrukcji, który zapobiega kapaniu.

KOCIOŁEK DO ZUPY ELEKTRYCZNY 10L

Kociołek został wyposażony w zbiornik ogrzewany wodą ze stali nierdzewnej który zapewnia odporność na korozję oraz wytrzymałość mechaniczną. Ma on wymiary Ø215 x 240 mm i jest wyjmowany co ułatwia jego obsługę oraz mycie. Kociołek może utrzymywać temperaturę w zakresie 35-80°C. Grzałka została umieszczona między zbiornikiem a obudową i ogrzewa wodę która przenosi ciepło na potrawę bez ryzyka przypalenia. System ochrony przed przegrzaniem wyłącza element grzewczy kiedy temperatura osiągnie zbyt wysoką wartość. Bezpieczne użytkowanie zapewnia pokrywka z zawiasem i nienagrzewającym uchwytem Stabilność urządzenia zapewniają trzy gumowe nóżki.
Cechy produktu:
• Idealny do podgrzewania zup i sosów,
• Pojemność 10 l pozwala jednorazowo podgrzać dużą ilość,
• Zakres temperatury 35-80°C optymalny dla większości potraw,
• Nienagrzewający uchwyt pokrywki i zawias bezpiecznego otwierania,
• Łatwy w utrzymaniu czystości.